Menu

HydroCare Body

HydroCare Body

  • Öregedés gátló Kollagén– és Hyaluronsav-tartalmú  testápoló hab, mely azonnal felszívódva, hosszantartó hidratátságot és feszességet biztosít
  • Könnyű, mikroszemcsés szerkezetének köszönhetően átjut a bőr vastagabb hámrétegén a szövetekig, hogy a megfelelő hidratáció megtörténjen
  • A testápoló hab használata hosszú távú megoldást kínál a felszíni szárazságérzet megszűnése mellett, a valóban feszes és sima bőr elérésére
  • A Harangvölgyi HydroCare Body nem tartalmaz, parabént, szulfát származékokat, szilikont, mesterséges szinezékeket, vagy  mesterséges tartósítószereket.

HydroCare Body

ÁTTEKINTŐ

Öregedésgátló Kollagén- és Hyaluronsav-tartalmú  testápoló hab, mely azonnal felszívódva, hosszantartó hidratátságot és feszességet biztosít. Könnyű, mikroszemcsés szerkezetének köszönhetően átjut a bőr vastagabb hámrétegén a szövetekig, hogy a megfelelő hidratáció megtörténjen. A testápoló hab használata hosszú távú megoldást kínál a felszíni szárazságérzet megszűnése mellett, a valóban feszes és sima bőr elérésére. A Harangvölgyi HydroCare Body nem tartalmaz parabént, paraffint, szulfát származékokat, szilikont, mesterséges szinezékeket vagy  mesterséges tartósítószereket.

ALAPANYAGOK

Könnyű, mikroszemcsés szerkezetének köszönhetően átjut a bőr vastagabb hámrétegén a szövetekig, hogy a megfelelő hidratáció megtörténjen.
A testápoló hab használata hosszú távú megoldást kínál a felszíni szárazságérzet megszűnése mellett, a valóban feszes és sima bőr elérésére.
A Harangvölgyi HydroCare Body nem tartalmaz parabént, paraffint, szulfát származékokat, szilikont, mesterséges szinezékeket vagy  mesterséges tartósítószereket.

ALKALMAZÁS

A használat során kézzel vigyük fel a habot a testre, majd gondosan masszírozzuk be a bőrbe. Normál bőrre, mindennapos használatra ajánljuk. Napi kétszeri használatát javasoljuk. Igény szerint használható utána más krém is.

ÖSSZETEVŐK

Hyaluronsav:

Az összetétele és a szövet-barát állaga lehetővé teszi, hogy bőrápolási termékek kiváló összetevője legyen. Mivel a hyaluronsav a természetben az egyik leginkább hidrofil (vízkedvelő) molekula, az emberi tesztre számos pozitív hatást gyakorol, ez”a természet hidratálója”.

Kollagén:

A kollagén olyan kötőszövet, mely megtalálható a bőrben, az izmokban, az inakban és a csontokban. A kollagén segíti a bőr szerkezetének fenntartását és lehetővé teszi az új bőrsejtek növekedését. Ahogy öregszünk, a kollagén mértéke fokozatosan csökken a bőrben. A kollagén eltűnése következtében finom barázdák és ráncok jelentkeznek az arcon és a nyakon. Ez a folyamat késleltethető, ha növeljük a természetes kollagén-termelést.

Olivaolaj:

Az olivaolaj három típusa: tiszta, szűz és extra szűz. A tiszta olivaolajat általában olyan célokra használják, mint a bőrhidratálás, a haj olajozása. Alkalmazásával a bőr sima és ragyogó lesz, valamint segít fenntartani a bőr rugalmasságát. Attól függetlenül, hogy arcon vagy testen alkalmazzák, az olivaolaj mélyen behatol a bőrbe, és hosszú ideig tartó nedvességet biztosít, hogy a bőr sima és rugalmas maradjon. Kiváló napi hidratáló, különösen a nedves bőrnek.

Szőlőmag olaj:

A szőlőmagolajat ideális felhasználni a arcbőrön. Tápanyagban gazdag olaj, mely a szőlő magvakból származik. Kiváló antioxidáns-forrás, mint az OPC, más néven oligomer proanthokyanidot komplex. Előnyös anti-aging alkotóelemeivel a bőr rugalmas lesz. A legtöbb bőrtípusra alkalmazható. A szőlőmagolaj vetélytársa a C-vitaminnak.

Makadámia olaj:

A macadamia olaj egyik legjobb felhasználási módja a száraz, sérült vagy öregedő bőrön történhet. Palmitolajsavat tartalmaz, amely sok anti-aging vegyületben megtalálható. Ezek a vegyületek csökkentik abőr öregedésének sebességét. Azonban a macadamia olajban található palmitolajsav nem csak lassítja az öregedés jeleit, de néhány kutatás megállapította, hogy teljes egyésében kezelhetők vele az öregedés hátrányos jelei. A makadámia olaj könnyű és nem zsíros, így előnyös olaj a bőr számára, különösen az arcon alkalmazva. Rendszeresen használatával a makadámia dió olaja lágyítja, hidratálja a bőrt, kifejezetten hasznos a száraz vagy sérült felületeken.

Búzacsíra olaj:

A búzacsíra olaj csodákat tehet a bőrrel. Javítja a bőr általános egészségét és esztétikáját. Rendszeres alkalmazásával olyan egészségügyi problémákra lehet gyógyír, mint a psoriasis, ekcéma, bőrfekélyek, aknés hegek, dermatitis, száraz bőr, és az égési sérülések. Magas antioxidáns tartalma miatt anti-aging kezelések keretében segíthet csökkenteni a ráncokat és apró vonalakat.

Shea vaj:

A shea vaj a természet egy sepciális csodája. Évezredek óta generációk használják Afrikában bőrápolási, babaápolási, gyógyítási célokra, emellett élelmiszerként is. Mik a Shea vaj rendkívüli bőrápoló és gyógyító összetevői? Telítetlen zsírok, nagyrészt nem hidrolizálható zsírokból, esszenciális zsírsavak, fitoszterolok, E-vitamin és D provitamin, valamint allantoin. Mindezek a természetes összetevők megtalálhatók a Shea vajban, mely egy energiaboba a bőrnek, emellett mérsékli a ráncokat, a finom vonalakat és javítja a hegeket, mélyen hidratáló antioxidáns, UV-védő, és termelést kollagén stimuláló.

Körömvirág:

A körömvirágot évszázadok óta használják gyógyszerként. Hagyományosan a kötőhártya-gyulladás, szemhéjgyulladás, ekcéma, gastritis, kisebb égések, leégés, szemölcsök, és kisebb sérülések, mint például rándulások és sebek kezelésére hazsnálják. Nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat, olyan vegyi anyagokat, melyek a szervezetben anti-oxidánsok. Az antioxidánsok védik a sejteket az oxidáció okozta kémiai folyamatoktól. A körömvirág csökkenti a gyulladást és fokozza a sebgyógyulást.

E-vitamin:

Az E-vitamin számos biológiai funkcióval rendelkezik; Ezek közül az antioxidáns funkció a legfontosabb és a legismertebb. További funkciói az enzimaktivitás, génexpresszió és neurológiai funkció. Ez azt is jelenti, hogy a legfontosabb feladata a sejtek közötti jelátvitel segítése és fokozása.

Napraforgóolaj:

Ez a nem illékony olaj napraforgó préselt magjából származik. Napraforgóolaj általánosan használt élelmiszer-olaj a sütéshez, emellett a kozmetikai készítményekben bőrpuhító hatása miatt alkalmazzák, mivel a napraforgó olaj megtartja a nedvességet a bőrben.