Menu

HydroCare Cleanser

HydroCare Cleanser

  • Könnyű habállagú és kiváló bőrtisztító hatású
  • Eltávolítja a koszt és a szennyeződéseket, valamint tálpálja és hidratálja a bőrt
  • Használatával már az arclemosás fázisában elkezdődik a bőr hidratálása, ápolása.
  • Magas hatóanyag-tartalmú, fokozza a szérum felszívódó képességét
  • Otthon is lehetővé teszi a professzionális arctisztítást
  • A Harangvölgyi HydroCare Cleanser nem tartalmaz, parabént, szulfát származékokat, szilikont, mesterséges szinezékeket, vagy  mesterséges tartósítószereket.

HydroCare Cleanser

ÁTTEKINTŐ

Különleges arclemosóhab, mely magas Hyaluronsav és Kollagén tartalmának köszönhetően hidratálja az arcbőrt, mialatt természetes összetevői gyengéden eltávolítják a koszt és a szennyeződéseket.

ALAPANYAGOK

A Harangvölgyi HydroCare Cleanser nem tartalmaz parabént, paraffint, szulfát származékokat, szilikont, mesterséges szinezékeket vagy mesterséges tartósítószereket.

ALKALMAZÁS

A használat során vattakorong segítségével vagy kézzel masszírozva vigyünk fel egy kevés habot az arcra és a nyakra, gondosan töröljük át a bőrünket, majd langyos vízzel alaposan mossuk le. Használata naponta kétszer, reggel és este javasolt.

ÖSSZETEVŐK

Hyaluronsav:

Az összetétele és a szövet-barát állaga lehetővé teszi, hogy bőrápolási termékek kiváló összetevője legyen. Mivel a hyaluronsav a természetben az egyik leginkább hidrofil (vízkedvelő) molekula, az emberi tesztre számos pozitív hatást gyakorol, ez”a természet hidratálója”.

Kollagén:

A kollagén olyan kötőszövet, mely megtalálható a bőrben, az izmokban, az inakban és a csontokban. A kollagén segíti a bőr szerkezetének fenntartását és lehetővé teszi az új bőrsejtek növekedését. Ahogy öregszünk, a kollagén mértéke fokozatosan csökken a bőrben. A kollagén eltűnése következtében finom barázdák és ráncok jelentkeznek az arcon és a nyakon. Ez a folyamat késleltethető, ha növeljük a természetes kollagén-termelést.

Búzacsíra olaj:

A búzacsíra olaj csodákat tehet a bőrrel. Javítja a bőr általános egészségét és esztétikáját. Rendszeres alkalmazásával olyan egészségügyi problémákra lehet gyógyír, mint a psoriasis, ekcéma, bőrfekélyek, aknés hegek, dermatitis, száraz bőr, és az égési sérülések. Magas antioxidáns tartalma miatt anti-aging kezelések keretében segíthet csökkenteni a ráncokat és apró vonalakat.

Shea vaj:

A shea vaj a természet egy sepciális csodája. Évezredek óta generációk használják Afrikában bőrápolási, babaápolási, gyógyítási célokra, emellett élelmiszerként is. Mik a Shea vaj rendkívüli bőrápoló és gyógyító összetevői? Telítetlen zsírok, nagyrészt nem hidrolizálható zsírokból, esszenciális zsírsavak, fitoszterolok, E-vitamin és D provitamin, valamint allantoin. Mindezek a természetes összetevők megtalálhatók a Shea vajban, mely egy energiaboba a bőrnek, emellett mérsékli a ráncokat, a finom vonalakat és javítja a hegeket, mélyen hidratáló antioxidáns, UV-védő, és termelést kollagén stimuláló.

Napraforgóolaj:

Ez a nem illékony olaj napraforgó préselt magjából származik. Napraforgóolaj általánosan használt élelmiszer-olaj a sütéshez, emellett a kozmetikai készítményekben bőrpuhító hatása miatt alkalmazzák, mivel a napraforgó olaj megtartja a nedvességet a bőrben.

E-vitamin:

Az E-vitamin számos biológiai funkcióval rendelkezik; Ezek közül az antioxidáns funkció a legfontosabb és a legismertebb. További funkciói az enzimaktivitás, génexpresszió és neurológiai funkció. Ez azt is jelenti, hogy a legfontosabb feladata a sejtek közötti jelátvitel segítése és fokozása.