Menu

HydroCare Serum

HydroCare Serum  

  • Azonnali és tartós hidratáció, feszes és matt az arcbőr
  • Könnyű habállag, mikroszemcsés szerkezet
  • Tartós volument kölcsönöz a bőrnek,  hosszú időre megköti a bőr víztartalmát
  • Egyedülállóan magas arányban tartalmaz öregedésgátló hatóanyagokat
  • Hyaluronsav– és Kollagén tartalmának köszönhetően azonnali és tartós hidratáltság érhető el
  • A Harangvölgyi HydroCare Serum nem tartalmaz, parabént, szulfát származékokat, szilikont, mesterséges szinezékeket, vagy  mesterséges tartósítószereket.

HydroCare Serum

ÁTTEKINTŐ

Természetes alapanyagokból álló öregedés gátló szérum, mely azonalli hidratáltságot és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, különlegesen magas Hyaluronsav és Kollagén tartalmának köszönhetően.

ALAPANYAGOK

Aktív összetevői óvják a bőrt a káros környezeti hatásoktól, miközben engedik a bőrt lélegezni, és nem tömítik el a pórusokat sem.
Magas Hylauronsav tartalma optimalizálja a bőr víztartalmát és segíti a felületi ráncok halványítását.
A Harangvölgyi HydroCare 24h Moisture Cream nem tartalmaz parabént, paraffint, szulfát származékokat, szilikont, mesterséges szinezékeket, illatanyagokat  vagy  mesterséges tartósítószereket.

ALKALMAZÁS

A HydroCare Serum bőrtípustól függetlenül az arc, a nyak és a dekoltázs területeire alkalmazható. A bőr letisztítása után naponta egyszer használjuk reggel vagy este, ahogy a komfortérzetünk megkívánja. Ha más termékkel együtt használjuk, akkor azt a szérum után vigyük fel a bőrre. Sminkelés előtt is használható, mert szebb és egyenletesebb alapozást tesz lehetővé. Ha húzódó érzetet tapasztalunk, az a bőr felületén képződő fémréteg miatt van, amely benntartja a bőrben a vizet, és megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

ÖSSZETEVŐK

Hyaluronsav:

Az összetétele és a szövet-barát állaga lehetővé teszi, hogy bőrápolási termékek kiváló összetevője legyen. Mivel a hyaluronsav a természetben az egyik leginkább hidrofil (vízkedvelő) molekula, az emberi tesztre számos pozitív hatást gyakorol, ez”a természet hidratálója”.

Kollagén:

A kollagén olyan kötőszövet, mely megtalálható a bőrben, az izmokban, az inakban és a csontokban. A kollagén segíti a bőr szerkezetének fenntartását és lehetővé teszi az új bőrsejtek növekedését. Ahogy öregszünk, a kollagén mértéke fokozatosan csökken a bőrben. A kollagén eltűnése következtében finom barázdák és ráncok jelentkeznek az arcon és a nyakon. Ez a folyamat késleltethető, ha növeljük a természetes kollagén-termelést.

Napraforgóolaj:

Ez a nem illékony olaj napraforgó préselt magjából származik. Napraforgóolaj általánosan használt élelmiszer-olaj a sütéshez, emellett a kozmetikai készítményekben bőrpuhító hatása miatt alkalmazzák, mivel a napraforgó olaj megtartja a nedvességet a bőrben.

Ricinus olaj:

Ricinusolaj a ricinus babból származik, ami valójában nem is bab, hanem Ricinus communis magja, ami egy örökzöld fa, Afrikában őshonos. Az olaj szagtalan és tiszta, esetleg halványsárga színű. A sűrű konzisztenciája lehetővé teszi, hogy egy kis mennyiség is elsimítsa a homlokráncokat. Ez a sűrű olaj megtartja a bőrben a nedvességet és kisimítja a bőrt. Alkalmazható a szem alatti és a nyak körüli apró ráncokra.

E-vitamin:

Az E-vitamin számos biológiai funkcióval rendelkezik; Ezek közül az antioxidáns funkció a legfontosabb és a legismertebb. További funkciói az enzimaktivitás, génexpresszió és neurológiai funkció. Ez azt is jelenti, hogy a legfontosabb feladata a sejtek közötti jelátvitel segítése és fokozása.