Menu

Oktatás

A Harangvölgyi Institute kiemelt figyelmet fordít arra, hogy állandó képzésekkel és programokkal segítse a kozmetikusok és partnerei munkáját.

Oktatásaink folyamatosan – az aktuális szezonhoz kapcsolódó tananyaggal – kerülnek megrendezésre.

Harangvölgyi Insitute oktatások 2018-ban:

  • HV Termék és Kezelések alapoktatás
  • HV MAGIQSKIN oktatás
  • HV haladó kezelések oktatás
  • HV Pigmenthalványítás oktatás
  • HV Kollagénindukció oktatás

Jelentkezz soron következő oktatásunkra:

  • 2018. 03. 20. KEDD – Budapest, Ó utcai szalon, HV Alapoktatás: minden, amit a Harangvölgyi kezelésekről és termékekről tudni érdemes. A HV MAGIQSKIN bemutatása és sok hasznos tipp és trükk.
  • 2018. 03. 27. KEDD – Budapest, Ó utcai szalon, HV MAGIQSKIN Oktatás: a HV MAGIQSKIN bemutatása, elméleti tudnivalók, használata a HV kezelések során és alkalmazása a gyakorlatban.

A részvételi díj 10.000 Ft, mely levásárolható. Az oktatási csomag ára 5.000 Ft.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az oktatásra:

2018. március 20. - HV Alapoktatás2018. március 27. - HV MAGIQSKIN Oktatás2018. április - HV Pigmenthalványítás2018. május - HV Alapoktatás2018. május - HV MAGIQSKIN Oktatás

Megjegyzés:

A jelentkezés elküldését követően könnyen és gyorsan kifizetheted webshopunkban a részvételi díjat és az oktatási csomagot:

15 000 FtKosárba rakom

Az oktatáson való részvétel feltétele a 10.000 Ft értékű részvételi díj befizetése, melyet az oktatást követően levásárolhatsz HV termékekre. Az oktatási csomag ára 5.000 Ft. Az oktatási csomag tartalmaz minden nyomtatványt és oktató füzetet, ami a Harangvölgyi termékek és kezelések elsajátításához nélkülözhetetlen.

Azok, akik még nem vettek részt oktatásunkon, csak lakossági termékeket tudnak megvásárolni.