Menu

SunCare

SunCare Body & Day Cream

  • Magas Cink és Titánium Dioxid tartalma természetes úton óvja bőrét a nap káros UVA és UVB sugaraitól, a kémiai fényvédőkkel szemben stabilan biztosít védelmet, mialatt nem öregíti a bőrt
  • E vitamin és Bisabolol tartalma ápolja és táplálja bőrét, így nappali krémként is funkcionál.
  • A tavaszi napsugarak káros hatása miatt már kora tavasszal ajánlott elkezdeni a termék rendszeres használatát.
  • A termék télen is kiválóan alkalmazható védő krémként, hiszen a hideg széltől és a száraz levegőtől is hatásosan óvja a bőrt.
  • A Harangvölgyi SunCare DayCream nem tartalmaz parabént, paraffint, illatanyagokat, szilikont, mesterséges szinezékeket vagy mesterséges tartósítószereket.

SunCare

ÁTTEKINTŐ

A Harangvölgyi SunCare Body egy komplex hatású fényvédő krém a dekoltázsra, kézfejre és az egész testre anti-ageing hatással. A benne található fizikai fényvédők kíméletesen védik a bőrt a napsugárzás UVA és UVB sugaraitól. Az öregedést felgyorsító UVA sugarak kiszűrése létfontosságú a bőr rugalmasságának, kollagén és elasztin szintjének megőrzése szempontjából. A kamilla és a gyömbér kivonat erősíti az érfalat, gátolják a kipirosodást és gyulladáscsökkentő hatásúak. Emellett a gyömbér fokozza a bőr természetes fényvédelmét. A készítmény előnye, hogy úgy védi a bőrt a nap sugarai ellen, hogy közben csökkenti a bőr láthatatlan vízveszteségét. Gyermekektől és direkt napfénytől elzártan, hűvös helyen tartandó. Használata: Napozás, illetve tartós napon tartózkodás esetén naponta többszöri felvitel javasolt. Egyenletesen, kisebb mennyiségben vigyük fel a bőrre, így a fehér krém hamar beszívódik. Nem vízálló, így fürdés után rögtön krémezzük be magunkat.

ALAPANYAGOK

A Harangvölgyi SunCare DayCream nem tartalmaz parabént, paraffint, illatanyagokat, szilikont, mesterséges szinezékeket vagy mesterséges tartósítószereket.

ÖSSZETEVŐK

E-vitamin:

Az E-vitamin számos biológiai funkcióval rendelkezik; Ezek közül az antioxidáns funkció a legfontosabb és a legismertebb. További funkciói az enzimaktivitás, génexpresszió és neurológiai funkció. Ez azt is jelenti, hogy a legfontosabb feladata a sejtek közötti jelátvitel segítése és fokozása.

Titán-dioxid:

A kozmetikai- és bőrápoló termékben használt titán-dioxid funkcióját tekinkve pigment anyag, fényvédő és sűrítőanyag, emellett tetováló pigmentként és vérzéscsillapító ceruzákban is alkalmazzák. A titán-dioxidot változó részecskeméretben állítják elő, olajban és vízben diszpergálható, és a kozmetikai iparban különböző bevonatok számára. Széles körben alkalmazzák az UV-sugárzásnak ellenálló tulajdonsága miatt, átalakítja a pusztító UV energiát hővé. A titán-dioxid megtalálható szinte minden fényvédőben. A csecsemőknek vagy érzékeny bőrű embereknek javasolt fényvédők gyakran titán-dioxid, vagy cink-oxid alapúak, mivel ezek az ásványi UV-blokkolók kevésbé okoznak bőrirritációt, mint a többi UV-elnyelő anyagok.

Kamilla:

Kamilla az ókori Egyiptom civilizációs időszaka óta használják számos jótékony hatása miatt. A kamillára már régóta mint gyógynövény tekintünk, amely elősegíti a szellemi és fizikai nyugalmat. Fokozza a haj és a bőr természetes szépségét. Számos gyógyászati tulajdonságokkal rendelkezik, de segít elérni az érzelmi egyensúlyt és csökkenteni a stresszt. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, görcsoldó és antiallergén tulajdonságai miatt csökkenti a bőrpírt, az irritációt és a bőr gyulladását. Segít megszüntetni a pattanásokat és tisztítja a pórusokat.

Gyömbér gyökér kivonat:

A gyömbér Délkelet-Ázsiában őshonos növény. Szerepel az ősi kínai írásokban is. Már évezredek óta használták, mint a gyógyszer-élelmiszer az ázsiai kultúrák. A gyömbér növelheti a bőr ragyogása és csökkenti a gyulladásokat, mint például a pikkelysömör és akne. Antioxidáns hatása révén gátolja a káros szabad gyököket, a bőr károsodását és mérsékli az öregedést. Elősegíti a bőr simaságát és a bőrtónus egyenletességét. Segít visszaszorítani az öregségi foltok megjelenését. Fertőtlenítőként is laklamazzák, mivel hatékonyan öli a baktérium okozta aknét.